Dringend hulp gevraagd!

Maandag 11 september 2017

Dringend hulp gevraagd! Voor de lustrumweek zoeken wij nog enthousiaste ouders/grootouders/vrienden……enz. die een handje willen helpen op maandagmiddag tijdens de sponsorloop, tijdens de fancyfair op woensdagmiddag en/of tijdens de vossenjacht op donderdag. Voor de fancyfair zoeken wij mensen die een kraampje willen bemannen, schmincken, limonade/koek verkopen, spelletjes begeleiden , klaarzetten/opruimen en dergelijke. Voor de vossenjacht zoeken we een tiental (of meer) vossen. Dit zijn als sporters verklede figuren die door de leerlingen gezocht worden in de wijk. Ook zoeken wij per klas ongeveer 5 ouders die met een groepje leerlingen op jacht gaan naar deze vossen. U kunt zich direct inschrijven via de intekenlijsten die binnenkort bij de klassen worden opgehangen. Alle hulp is welkom!!! Zijn er niet genoeg ouders dan kan het niet doorgaan. Dit zou erg jammer zijn voor de kinderen. We hebben u nodig op: maandagmiddag 23 oktober tijdens de sponsorloop van 12.00-14.00. Woensdag 25 oktober op de fancy-fair van 12:00-15:00. Donderdag 26 oktober tijdens de vossenjacht van de groepen 1-4 in de ochtend en de groepen 5-8 in de middag Dus.. schrijf a.u.b. in!