Dag 1 van de avondvierdaagse.

Dinsdag 30 mei 2017

Dag 1 De avondvierdaagse is begonnen! De eerste avond van de vierdaagse is alweer achter de rug. Een warme avond. Er zijn 56 kinderen van Pluspunt ingeschreven als deelnemer voor de 5 kilometer. Het geeft niet als je niet elke dag kunt lopen, maar probeer het natuurlijk wel! Start en pauzepunt Het is gezellig druk bij het startpunt voor Pietje Bell. We hebben een Pluspunt tafel waar elk kind een startstempel komt halen. Dan even opwarmen op de maat van de muziek onder begeleiding van de organisatie. En om 18.30 gaat iedereen op pad met de route in de hand, of we lopen gewoon achter de anderen aan….. Langs het Lagelandsepad staat het pauzepunt, twee vaders stempelen de stempelkaart en geven alle Pluspuntlopers een komkommer, tomaatjes en een flesje water. Elke avond staat de Pluspunt tafel halverwege met wat lekkers. Dan kan je er weer tegenaan. Let op: langs de route zul je ook bekende Pluspunt verkeersregelaars zien staan! Vrijwilligers: bedankt! Politie: ‘volg de route’ De organisatie van de avondvierdaagse heeft van de politie het verzoek gehad om de ouders en kinderen te laten weten dat het echt belangrijk is dat iedereen de route loopt zoals aangegeven op de routebeschrijving. Voor de veiligheid van lopers en andere verkeersdeelnemers wil de politie dat we niet rennen en dat we oversteken op de daarvoor bestemde punten. Wij willen óók niet dat jullie gevaar lopen en het is een kleine moeite! In het fotoalbum 'avondvierdaagse 2017' vindt u de foto's.  Op naar dag 2!