Brick Challenge

Donderdag 12 april 2018

Vandaag waren de groepen 4 aan de beurt voor een workshop technische lego genaamd Brick Challenge tijdens onze Techniekweek. De groepen 5 zijn maandag al aan de beurt geweest en morgen wordt de week afgesloten met groep 3.
De kinderen gingen na een korte uitleg in tweetallen aan de slag om een echt werkende lopende band van technisch lego te maken. De workshop was een groot succes. Er blijkt veel technisch talent in de middenbouw rond te lopen!
En nog leuker: de workshop krijgt een vervolg! Vanaf 15 mei direct na schooltijd geeft Young Engineers een cursus op onze school waar u uw kind voor kan opgeven. Alle ouders hebben hier een mail over gekregen met de exacte data en kosten. Zie ook de posters op school of vraag informatie aan de leerkracht, zij vertellen u graag meer.