Dag meester Dik

Woensdag 5 juli 2017

Vandaag was het (alweer) feest op Pluspunt. Meester Dik is officieel met pensioen. Vanochtend is er daarom in alle groepen getrakteerd. Al was de meester er zelf nog niet, hij had wel voor iets lekkers gezorgd. Hij en zijn familie werden om 11.30 uur feestelijk binnengehaald door al 'zijn' kinderen van Pluspunt en daarna was er een receptie voor genodigden. De feestzaal werd opgevrolijkt door heel veel vlaggetjes, gemaakt door alle kinderen. Meester Dik kreeg alle slingers mee naar huis. We wensen hem natuurlijk heel veel plezier en geluk voor de toekomst en uiteraard gaan we hem missen. Gelukkig komt hij morgen en vrijdag nog helpen met de verhuizing. En daarna is het voor iedereen vakantie. Meester Dik heeft ook beloofd dat hij na de vakantie nog eens terugkomt. Wellicht kan hij nog iets betekenen voor de school als het gaat om het werken met kleine groepjes. Maar dat... zien we over zes weken!