Dinsdag 16 t/m vrijdag 19 mei: Kleutervierdaagse

Zondag 7 mei 2017

Bewegen is gezond, dat weet iedereen. Wie liep er vroeger zelf niet meer met de Avondvierdaagse, gewapend met komkommer of andere gezonde lekkernijen? Kleuters willen ook graag meedoen, maar... de echte Vierdaagse is voor de meeste vier-/vijfjarigen te ver en vooral te laat, omdat het 's avonds plaats vindt. Daarom organiseren de kleuterleerkrachten al heel lang hun eigen Kleutervierdaagse Vier dagen achter elkaar lopen we een (korte) alternatieve route. De ouderraad sponsort de kinderen iedere etappe tijdens de pauze. Super! Dinsdag 16 mei vertrekken we om 10.30 uur, woensdag 17 en donderdag 18 mei vertrekken we om 8.45 uur. Vrijdag 19 mei is de laatste etappe. Alle lopers krijgen dan een mooie medaille en natuurlijk mogen de ouders bij de uitreiking zijn. We gaan dan om 13.00 uur weg voor de laatste kilometers en komen om 14.00 uur weer aan. De medailles worden in de klas uitgereikt. We kunnen de Vierdaagse alleen lopen als er voldoende begeleiding is. Vaders, moeders, opa's, oma's en andere enthousiastelingen zijn van harte welkom om mee te lopen. Kleine broertjes of zusjes in een kinderwagen mogen ook gewoon mee. Vanaf a.s. dinsdag hangen er intekenlijsten bij de klasdeur. Hoe meer begeleiders, hoe beter!