Start schooljaar groep 2/3

Maandag 28 augustus 2017

De eerste week in de nieuwe groep is snel voorbij gegaan. Wat was het spannend de eerste dag. 20 Verwachtingsvolle gezichtjes in de kring. Hoe zou het zijn in de groep. Wat gaan we allemaal leren in groep 3 en hoe gaan we werken in groep 2. De eerste dag hebben de kinderen uit groep 3 de letter "i" geleerd om te lezen en te schrijven. Elke week komen er een paar letters bij die ze leren lezen en schrijven. De kinderen uit groep 2 zijn ook met de letter "i" aan de slag gegaan. Zij hebben die letter mooi versierd. Een aantal kinderen hebben de letter ook met klei nagemaakt. Heel knap van ze. Vandaag hebben de kinderen voor de eerste keer gym gekregen van meester Sander. Dat vonden ze heel leuk. De kinderen en de juffen zijn nu al een beetje gewend. We gaan er een super leuk jaar van maken!