Paasontbijt in de kleutergroepen

Zondag 2 april 2017

Donderdag 13 april is ons Paasontbijt. Vanaf maandag a.s. hangt er bij iedere klasdeur een intekenlijst waarop men aan kan geven wat zijn/ haar kind mee neemt voor dit feest. Er is ook ruimte voor eigen idee├źn. Voor de kleutergroepen zijn er borden en bekers aanwezig. Dit hoeft dus niet extra meegenomen te worden. Alle kinderen mogen in pyjama naar school. Het is wel belangrijk om extra kleding en schoenen mee te nemen, want we gaan ook naar buiten die dag. Vrijdag 14 april en maandag 17 april is er geen school. Daarom mogen de kleuters donderdag 13 april ook speelgoed mee naar school nemen. Het is ook gezellig om de klassen op te fleuren met lentebolletjes. Want natuurlijk is het thema voor de komende weken Pasen/ Lente.