Genieten van een regenplas.

Woensdag 7 juni 2017

Elk nadeel... Genieten van een regenplas Het is niet te geloven... alle dagen mooi weer en uitgerekend nu de midden- en bovenbouw op schoolreis gaat regende het vandaag op sommige momenten pijpenstelen. We hebben aan hen gedacht en hopen dat ze toch genoten hebben. Omdat de 'grote' kinderen weg waren, konden de kleuters even luchten op het grote plein. En wat is er dan leuker dan een aantal lege flesjes en een grote waterplas? Waarschijnlijk in de plas springen, maar dat mocht natuurlijk niet. Met de flessen werd er gevuld, gemeten en geschonken. Een spontane rekenles en een lesje evenwicht bewaren, want stel je voor dat je omvalt. Dan ben je nat. Vrijdag gaan de kleuters en de groepen 3 richting Plaswijck. We duimen voor een droge dag. We zingen het lied "Mister Sun" uit volle borst tijdens de Engelse les. Wellicht helpt het.