Schoolreis naar de Efteling

Maandag 2 oktober 2017

Om de lustrumweek feestelijk af te sluiten, gaan wij met de hele school op schoolreis naar de Efteling. Dit is op vrijdag 27 oktober. Wij vertrekken deze dag om 09.00 naar de Efteling en zijn rond 18.00 weer terug op school. De groepen 3 t/m 8 gaan dan eerst mee het plein op en na het geven van een hand aan de leerkracht, mogen zij met de ouders mee naar huis. De kleuters kunnen opgehaald worden in hun klas. Alle kinderen en begeleiders krijgen tijdens deze dag een patatje met mayonaise en een waterijsje. Denkt u daar aan met het inpakken van de tas? Alle leerlingen lopen in groepjes met een begeleider. De intekenlijsten voor de schoolreis hangen van woensdag 4 oktober aan de deuren van de lokalen. Voor de herfstvakantie hoort u of u mee mag op de schoolreis als begeleider.
We gaan er met elkaar een leuke dag van maken!