Dank jullie wel!

Donderdag 26 oktober 2017

Na 3 dagen feest, gezelligheid en sportiviteit vindt de lustrumwerkgroep het tijd om een aantal mensen eens even in het zonnetje te zetten. Meester Sander heeft in deze drie dagen toch wel heel veel voor elkaar gekregen.  Op maandag een supergoeie sponsorloop. Ook de kinderen hebben zich hiervoor enorm ingezet met een zeer hoge opbrengst als resultaat. Later zal dit bedrag voor ‘Spieren voor Spieren’ bekend worden gemaakt. Dinsdag was het tijd voor de clinics. Wat hebben de kinderen genoten van de diverse geweldige activiteiten. Het was wederom een topdag! Woensdag heeft meester Sander tijdens de fancy-fair een uitdagend free-run parcours neergezet. De kinderen hebben zich hier zichtbaar heerlijk uitgeleefd. Dankjewel meester Sander voor je enorme inzet! Juf Edith willen we graag bedanken voor het presenteren tijdens de opening. Ook Renata Voss en Bert Hoogwerf willen we bedanken voor de tijd die zij voor ons hebben vrijgemaakt. Astrid Udo heeft ons supergoed verteld waarom we geld willen verdienen voor ‘Spieren voor Spieren’. Dank jullie wel! De Fancy-fair was dankzij de hulp van het team en vele enthousiaste ouders een heel groot succes!! Wij willen jullie enorm bedanken! Hierdoor hebben de kinderen een fantastische middag gehad. De ouderraad bedanken we omdat zij naast organisatorische werkzaamheden óók nog zorgen voor friet en een ijsje tijdens de schoolreis op vrijdag! Dat vinden we natuurlijk een hele lekkere traktatie!   Dankzij al deze mensen is de lustrumweek een groot succes. Dank jullie wel, namens de kinderen en de lustrumwerkgroep.